Steinfix граничен елемент

steinfix® е PVC профил во T-форма, наменет за суво поставување на павер-елементите во надворешни услови. Служи како завршен профил кој го разграничува бетонскиот павер-елемент од тревните површини и во исто време и дава облик на поплочената површина и ги фиксира елементите против разместување.

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
15719288
Димензии (ДxШxВ)
Комбиниран формат
Висина
cm
Потрошувачка
Комбиниран формат
Палети
бр.
Тежина
0,60 кг/бр.
Оптоварување
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions за iOS
Мобилна апликација Garden Visions за Android
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!