Rettango combi бехатон црвена

Со Rettango ќе го покажете вашиот префинет вкус и стил, а уредениот надворешниот простор ќе биде секогаш во мода.
 • Боја: црвена
 • Површина: природен бетон
 • Формат: Достапно во комбинирана форма, 3 формати на палета. Во еден ред се испорачуваат:
  -30x20x6 cm - 8 броя
  -20x20x6 cm - 9 броя
  -20x10x6 cm - 12 броя
  1 ред=1.08 m²

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
67826449
Димензии (ДxШxВ)
Комбиниран формат
Висина
6 cm
Потрошувачка
1509 бр./м²
Палети
10,800 бр.
Тежина
1509 кг/палета
Оптоварување
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Каталог - Идеи за дворот
Мобилна апликација Garden Visions
email, chat and telephone symbols

Пријава за Newsletter

Пријавете сѐ за нашиот Newsletter и бидете во тек со сите новитети од светот на Винербергер. 📩

Продажба