Rettango combi бехатон окер

Со Rettango ќе го покажете вашиот префинет вкус и стил, а уредениот надворешниот простор ќе биде секогаш во мода.
 • Боја: окер
 • Површина: природен бетон
 • Формат: Достапно во комбинирана форма, 3 формати на палета.Во еден ред се испорачуваат:
  -30x20x6 cm - 8 броя
  -20x20x6 cm - 9 броя
  -20x10x6 cm - 12 броя
  1 ред=1.08 m² 

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
678210872
Димензии (ДxШxВ)
Комбиниран формат
Висина
6 cm
Потрошувачка
1,08 бр./м²
Палети
1 бр.
Тежина
1509 кг/палета
Оптоварување
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions за iOS
Мобилна апликација Garden Visions за Android
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!