Pastella бехатон антрацит

Бехатонот Pastella ќе му обезбеди на секој дом атрактивен дизајн и стил. Разновидноста на формати и бои го нагласува секое игралиште, тераса, дворна патека, парк, тротоар.
  • Боја: антрацит
  • Површина: миена

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
67824193
Димензии (ДxШxВ)
20 x 10 x 6 cm
Висина
6 cm
Потрошувачка
48 бр./м²
Палети
50 бр.
Тежина
2,71 кг/бр.
Оптоварување
Код на производот
67825551
Димензии (ДxШxВ)
20 x 20 x 6 cm
Висина
6 cm
Потрошувачка
25 бр./м²
Палети
240 бр.
Тежина
5,42 кг/бр.
Оптоварување
Код на производот
67826661
Димензии (ДxШxВ)
10 x 10 x 6 cm
Висина
6 cm
Потрошувачка
100 бр./м²
Палети
880 бр.
Тежина
1,40 кг/бр.
Оптоварување
Код на производот
67826907
Димензии (ДxШxВ)
30 x 20 x 6 cm
Висина
6 cm
Потрошувачка
16,67 бр./м²
Палети
160 бр.
Тежина
8,38 кг/бр.
Оптоварување
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions за iOS
Мобилна апликација Garden Visions за Android
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!