Pastella бехатон светло сива

Бехатонот Pastella ќе му обезбеди на секој дом атрактивен дизајн и стил. Разновидноста на формати и бои го нагласува секое игралиште, тераса, дворна патека, парк, тротоар.
  • Боја: светло сива
  • Површина: миена

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
67826660
Димензии (ДxШxВ)
10 x 10 x 6 cm
Висина
6 cm
Потрошувачка
100 бр./м²
Палети
880 бр.
Тежина
1,40 кг/бр.
Оптоварување
Код на производот
678210188
Димензии (ДxШxВ)
20 x 10 x 6 cm
Висина
6 cm
Потрошувачка
48 бр./м²
Палети
50 бр.
Тежина
2,71 кг/бр.
Оптоварување
Код на производот
678210191
Димензии (ДxШxВ)
20 x 20 x 6 cm
Висина
6 cm
Потрошувачка
24 бр./м²
Палети
25 бр.
Тежина
5,42 кг/бр.
Оптоварување
Код на производот
678210192
Димензии (ДxШxВ)
30 x 20 x 6 cm
Висина
6 cm
Потрошувачка
16 бр./м²
Палети
16,667 бр.
Тежина
8,38 кг/бр.
Оптоварување
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions за iOS
Мобилна апликација Garden Visions за Android
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!