Palio бехатонот е погоден за акцентирање и украсни ефекти. Со својата комбинирана форма и богата палета на бои, бехатонот Palio гарантира оригинално решение за секој проект.
  • Боја: природен бетон
  • Формат: антрацит

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
67828634
Димензии (ДxШxВ)
Комбиниран формат
Висина
6 cm
Потрошувачка
1229 бр./м²
Палети
8,940 бр.
Тежина
1228.90 кг/палета
Оптоварување
Hand typing on tablet computer lying on blueprint

Пријава за Newsletter

Бидете секогаш во тек! Пријавете се за нашиот билтен затоа што ви ги испраќаме само најважните информации од светот на Винербергер 📩

Продажба