Palio бехатонот е погоден за акцентирање и украсни ефекти. Со својата комбинирана форма и богата палета на бои, бехатонот Palio гарантира оригинално решение за секој проект.
 • Боја: есенски лисја
 • Површина: colormix
 • Формат: 5 големини во комплет:
  10,19x8,5x9,4 cm - 3 бр.
  9,16x8,5x8,4 cm - 10 бр.
  8,05x8,5x7,4 cm - 27 бр.
  7,02x8,5x6,4 cm - 54 бр.
  6,0x8,5x5,4 cm - 66 бр.
  1 ред = 1 m²

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
67828633
Димензии (ДxШxВ)
Комбиниран формат
Висина
6 cm
Потрошувачка
0,89 бр./м²
Палети
1 бр.
Тежина
1228.90 кг/палета
Оптоварување
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions за iOS
Мобилна апликација Garden Visions за Android
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!