City Top Plus бехатон антрацит

City Top Plus е бехатон со интегриран систем за поврзување Einstein. Благодарение на иновативниот систем, бехатонот е најсоодветното решение за делници со екстремно тешки оптоварувања од камиони. Достапен е со дебелина од 8 и 10 cm во неколку димензии.
  • Боја: антрацит
  • Површина: природен бетон

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
67823031
Димензии (ДxШxВ)
20 x 20 x 10 cm
Висина
10 cm
Потрошувачка
24 бр./м²
Палети
25 бр.
Тежина
8,92 кг/бр.
Оптоварување
Код на производот
678210869
Димензии (ДxШxВ)
20 x 10 x 8 cm
Висина
8 cm
Потрошувачка
48 бр./м²
Палети
50 бр.
Тежина
3,59 кг/бр.
Оптоварување
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!