Appia Antica combi бехатон сив меланж

Бехатонот Appia Antica освојува со својата дискретна елеганција, која хармонично се вклопува во простори со различни стилови. Без разлика на вашите преференции - традиционален, рустикален или модерен дизајн, бехатонот Appia Antica со лик на природен камен ќе го украси секој двор, тротоар, парк, патека во дворот.
 • Боја: сив меланж
 • Површина: colormix
 • Формат: Достапно во комбинирана форма, 3 формати на палета. Во еден ред се испорачуваат:
  19,2x11,3x6 cm - 12 броја
  19,2x15x6 cm - 13 броја
  22,6x19,2x6 cm - 12 броја
  1 ред = 1,08 m²

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
678210870
Димензии (ДxШxВ)
Комбиниран формат
Висина
6 cm
Потрошувачка
1,16 бр./м²
Палети
1 бр.
Тежина
1509 кг/палета
Оптоварување
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions за iOS
Мобилна апликација Garden Visions за Android
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!