Appia Antica combi бехатон црвен меланж

Бехатонот Appia Antica освојува со својата дискретна елеганција, која хармонично се вклопува во простори со различни стилови. Без разлика на вашите преференции - традиционален, рустикален или модерен дизајн, бехатонот Appia Antica со лик на природен камен ќе го украси секој двор, тротоар, парк, патека во дворот.
 • Боја: црвен меланж
 • Површина: colormix
 • Формат: Достапно во комбинирана форма, 3 формати на палета. Во еден ред се испорачуваат:
  19,2x11,3x6 cm - 12 броја
  19,2x15x6 cm - 13 броја
  22,6x19,2x6 cm - 12 броја
  1 ред = 1,08 m²

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
678210871
Димензии (ДxШxВ)
Комбиниран формат
Висина
6 cm
Потрошувачка
1280 бр./м²
Палети
9.256 м² / Палети
Тежина
1509 кг/палета
Оптоварување
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Каталог - Идеи за дворот
Мобилна апликација Garden Visions
Hand typing on tablet computer lying on blueprint

Пријава за Newsletter

Бидете секогаш во тек! Пријавете се за нашиот билтен затоа што ви ги испраќаме само најважните информации од светот на Винербергер 📩

Продажба