RS_Porodicna_kuca_Twist_2020

Како со нов покрив да ја зголемите вредноста на вашата куќа?

Направете ја и вие со Тондах вашата куќа посигурна, попријатна за живеење и поубава. Со еден збор – поквалитетна и повредна!

Инвестицијата во изградба или реновирање на покривот е долгорочна инвестиција во сигурноста на вашиот дом. Сепак, како и секоја друга инвестиција, таа треба да биде паметна и инвестирајќи да размислувате и за дополнителната вредност што куќата ќе ја добие со неа.

Изградбата на нов покрив е голем финансиски потфат, па затоа неретко наидуваме на ситуација луѓето, обидувајќи се да „заштедат“, да изберат лимени или бетонски производи, кои не овозможуваат покривот да трае со децении.

Затоа, паметно ќе инвестирате во вашиот дом единствено ако решите да градите со природни, глинени производи. 

Инвестиција во сигурноста

со Тондах покрив

Добриот покрив не смее да прави компромиси кога е во прашање квалитетот. За неговиот избор е потребно да се вложи исто толку време и внимание колку и за ѕидовите на градбата.

Висококвалитетните глинени ќерамиди Тондах се произведени со најсовремена модерна технологија. Изработени од земја, вода, оган и воздух, со печење на температура од над 1.000 С°, тие се тука да одговорат на сите климатски и еколошки предизвици со кои се судираме во 21. век.

Но, покривот од Тондах не е само ќерамиди, туку целосно системско решение во кое влегуваат и дополнителните елементи кои придонесуваат за неговата издржливост, квалитетот и изгледот. Токму затоа, за покрив од Тондах даваме гаранција од 33 години

Инвестиција во здравјето

со Тондах покрив

Иако можеби на прва ќе ви звучи чудно, но инвестирањето во покрив од Тондах е инвестиција во поздрав воздух во вашиот дом.

Во покривот од Тондах како системско решение, влегуваат и водонепропусната фолија и вентилациските елементи. Тие овозможуваат оптимално кружење на воздухот, со што се спречува појавување на влага и мувла на покривот.

Тоа значи дека воздухот во вашиот дом ќе биде поквалитетен, а во време кога повеќе од 90% од денот го минуваме во затворени простории, тоа е од особена важност за нашето здравје. 

Инвестиција во изгледот

со Тондах покрив

Компанијата „Винербергер“ над 200 години произведува врвни глинени производи за градење. Оваа традиција на производство на долготрајна и врвно дизајнирана ќерамида продолжува и со денешното, модерно производство.

Затоа, вам ви преостанува само од големата палета на форми и бои да го изберете дизајнот што најмногу одговара на вашата куќа, бидејќи за изгледот, квалитетот и трајноста на бојата ние веќе се имаме погрижено. 

Инвестиција и заштеда

со Тондах покрив

Последно, но не и најмалку важно – до крајот на мај даваме најголем ваучер досега – ваучер од 5.000 денари за нов сигурен покрив. Ако сте решени да градите нов покрив, инвестирајте паметно и паметно заштедете.

Tondach

Вредносниот ваучер од 5000 денари е наменет за купување на Tondach ќерамиди и може да се искористи до крајот на годината.

Дали ви треба дополнителна помош?

Сакате персонализирана понуда?

Контактирајте ги нашите претставници за продажба!

Локации на дистрибутери

Најдете го дистрибутерот што ви е најблизу

Пријавете се за Newsletter

Не ги пропуштајте најновите вести од нас

Слични статии

Продажба