Woman looking at computer screen in front of brick-lined wall

Добредојдовте на нашата нова веб-страница

Во текот на сите двесте години од нашето постоење, ние постојано се стремиме кон иновации и кон модернизација на сè што правиме... Во таа насока ја направивме и нашата нова веб-страница! 

Официјалната страница на „Wienerberger“ нуди информации за крајните корисници, но и за дистрибутерите, архитектите, инженерите, студентите, градежните претприемачи, мајсторите и за сите останати што сакаат да дознаат повеќе за нас, за нашите производи и за решенијата што ги нудиме.

Пронајдете сè што Ве интересира.

Знаете ли како?

Брзо и достапно. Нашата веб-страница е проектирана на тој начин што лесно и без мака да можете да ги пронајдете содржината и информациите што Ве интересираат.

Во делот „Решенија“имаме подготвено интересни блог-содржини, а поставени се и целосно информации за нашите технички решенија, системи, можноста за нарачки и инструкции од областа на градежништвото.

Повеќе >>>

Инспирирајте се

Од материјалите на „Виненбергер“

Класични или нестандардни, зградите изградени со нашите производи се разновидни. Во делот „Инспирација“ разгледајте ги различните типови и стилови на згради и/или нарачајте примероци од печатените изданија на нашите книги и списанија. 

Повеќе >>>

Искористете ги нашите услуги

Во делот ‘’Корисно’’

Сите наши услуги и онлајн-инструменти на едно место! Како дополнување, таму можете да ги пронајдете контактите на нашите трговски претставници и технички експерти, како и листа со со адресите на нашите дистрибутери.

Барате каталози, брошури или ценовници? Симнете ги од делот „Downloads“

Повеќе >>>

 

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!

Дали ви треба дополнителна помош?

Сакате персонализирана понуда?

Контактирајте ги нашите претставници за продажба!

Најдете дистрибутер

Најдете го дистрибутерот што ви е најблиску

Пријавете се за њуслетер

Не ги пропуштајте најновите вести од нас

Продажба