Webinar for Architects
© Wienerberger DOOEEL Vinica

Како да проектирате nZEB објекти

Винербергер Ве поканува на бесплатен вебинар наменет за архитекти кој ќе ја опфати темата која е најголем предизвик во градежната индустрија, проектирање на nZEB објекти – објекти со нулта потрошувачка на енергија.

e4=nZEB
e4=nZEB

Како до проектирање на nZEB објекти и која е иднината на петата фасада, покривот?

Овој едночасовен вебинар е одлична можност за сите активни архитекти да се запознаат со новитетите и трендовите кај енергетски ефикасните градби.

Среда 08.07.2020 13:30 часот 

(траење на вебинарoт 60 минути)

Проектирање на nZEB објекти

Теми кои ќе бидат опфатени:

  • 7 чекори до nZEB објект – Проф д-р Бојан Миловановиќ, Хрватска
  •  Покривот како петта фасада – Звонко Костадинов, Wienerberger Product Manager Macedonia & Томислав Франко, Wienerberger Product & Marketing Manager SEE Area

Обезбедете си присуство со регистрација на вебинарот а ние ќе се обидеме споделувајќи знаење, искуство и теми на иднината да допринесеме за Вашиот професионален развој. Ве очекуваме!

Пријави се за Newsletter

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот Newsletter и дознајте ги нашите најнови вести, производи, статии и промоции.

Останати новости

Продажба