Showroom Ljubljana
Showroom Ljubljana
Showroom Ljubljana

Центар за масивно градење на Wienerberger

Во деловната зграда Ротонда отворивме центар за масивно градење на Wienerberger, како средиште за сите корисни информации за масивното градење за инвеститорите, архитектите, изведувачите на градежните работи и трговците со градежни материјали.

Работно време

Понеделник, вторник и четврток: 08:00 - 16:00

Среда: 10:00 - 18:00

Петок: 08:00 - 14:00

Првата сабота во месецот: 08:00 - 12:00

 

За термин надвор од работното време, контактирајте нè преку телефон или преку електронска пошта!

 

Центарот за масивно градење на Wienerberger се наоѓа на приземје во зградата Ротонда во Љубљана.

Центар за масивно градење на Wienerberger,

Дунајска цеста 167, 1000 Љубљана

Каја Бахор - Раководител на центарот за масивно градење

Тел.: 01 565 54 90

Факс: 01 565 54 91

GSM: 051 307 086

Бесплатен број: 080 80 86

E-меил: kaja.bahor@wienerberger.com

 

Бесплатно паркирање

Паркиралиштето за посетителите на нашиот центар е бесплатно. Можете да се паркирате во дворот на зградата или во гаражата. Ве молиме понесете ја картичката за паркирање со Вас за потврда.