Tondach sistemska rješenja
Urban roofers applying roof underlay sheet wearing hard hat and safety jacket in team work

Заштита од невреме

Со правилно градени системи за заштита од невреме на Tondach, сте го направиле она што е највозможно за да ги спречите штетните последици од невремето.

Заштита од невреме

Заштита
Заштита

На природата ѝ е доволна една секунда за да го збрише целиот труд на човекот.

Климатските промени, на кои сведочиме секоја година, прават големи штети врз имотите на луѓето. Некои ситуации се виша сила и на нив не можеме да влијаеме, но со правилно вградени системи за заштита од невреме сте го направиле она што е највозможно за да се заштитите од последиците на невремето.

Заштитата на покривот од негативните последици на невремето, се остварува со закопчувалки со кои, во зависност од изборот на ќерамидата, се зацврстува горниот, долниот или средниот дел од ќерамидата.

Предности на решенијата за заштита од невреме на Tondach:

  • Сигурност и заштита.
  • Едноставна и брза монтажа.
Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Имате ли прашања за нас или за нашите производи?

 Контактирајте нè и ќе ви помогнеме!

Дали ви треба дополнителна помош?

Сакате персонализирана понуда?

Контактирајте ги нашите претставници за продажба!

Најдете дистрибутер

Најдете го дистрибутерот што ви е најблиску

Пријавете се за њуслетер

Не ги пропуштајте најновите вести од нас

Слични статии

Продажба