Tondach sistemska rješenja
Reference photo of single house in Vrbovce 14

Осветлување на таванот и излез на покривот

Станот на таван, поткровјето за кое веќе подолго време сонувате може да стане стварност навистина бргу, со соодветна грижа околу изградбата на најважниот фактор – покривот.

Осветлување на таванот и излез на покривот

Излезните покривни прозорци
Излезните покривни прозорци

Природната светлина е извор на живот. Овозможете му на вашиот простор извор на природна светлина.

Излезните покривни прозорци се идеално решение за природно осветлување и осветлување на таванските простории. Иако дебелината на нивното термостакло е 15 mm, не треба да се мешаат со покривните прозорци, кои се вградуваат во станбените простори.

 
 

Совет

Како и кај секој покривен отвор, снегобраните се поставуваат во густ распоред над излезниот покривен прозорец.

Предности на решенијата за осветлување на таван и излез на покрив на Tondach

  • Природно осветлување.
  • Го олеснува излезот на покривот.
  • Поголема функционалност на таванскиот простор.
Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Имате ли прашања за нас или за нашите производи?

 Контактирајте нè и ќе ви помогнеме!

Дали ви треба дополнителна помош?

Сакате персонализирана понуда?

Контактирајте ги нашите претставници за продажба!

Најдете дистрибутер

Најдете го дистрибутерот што ви е најблиску

Пријавете се за њуслетер

Не ги пропуштајте најновите вести од нас

Слични статии

Продажба