Single family housing. 1 rue du noyer 67280 Oberhaslach. Tile Ultima TFP Koramic

Максимална непропустливост со покривните системи на Tondach

Неколку совети за долготраен и квалитетен покрив од Tondach.

Добро опремен покрив – комфорен живот на поткровје

Трајните решенија за конструкција на покривот со себе носат непропустливост, сигурност и квалитет и во поглед на естетиката овозможуваат голем избор соодветен на разните архитектонски стилови, како и компатибилност со сите ќерамиди на Tondach.

Осмислениот пристап на Tondach кон покривот, преку систематски решенија, ги опфаќа сите сегменти од изградбата и заштита во вид на решенија за проветрување на таванот, решенија за заштита од снег, решенија за отвори низ покривот, решенија за заштита на покривната конструкција од влага, решенија за изработка на секундарен покрив, решенија за заштита од ветер и системи за одење по покривот (со цел дополнително одржување на покривот или на опремата на покривот).

Секое од овие решенија на најдобар начин се реализира со оригиналната опрема на Tondach, која значително го продолжува векот на траење и сигурноста на покривот, а со тоа и сигурноста на оние што живеат и престојуваат во објектот. Вградувањето на некое од системските решенија на Tondach е едноставно и брзо, со помош на техничката помош од Tondach во врска со правилата за правилно вградување. Затоа, имајте доверба и обратете им се на експертите за производите на Tondach, со кои вашата куќа ќе доживее убави години без непотребни санирања.

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Имате ли прашања за нас или за нашите производи?

 Контактирајте нè и ќе ви помогнеме!

Дали ви треба дополнителна помош?

Сакате персонализирана понуда?

Контактирајте ги нашите претставници за продажба!

Најдете дистрибутер

Најдете го дистрибутерот што ви е најблиску

Пријавете се за њуслетер

Не ги пропуштајте најновите вести од нас

Слични статии

Продажба