Porotherm 30 PROFI

Оптимален производ за изградба на енергетски ефикасни куќи, одлични термички карактеристики и голема акумулација на температура. Како врзивно средство се користи Dryfix.Extra лепилото или малтер во тенок слој. Порозирани тули од глинен природен материјал со специјален дизајн на шуплини гарантира постојана заштеда на енергија и исклучителен квалитет на живеење.
  • Дебелина: 300 mm
  • Должина: 250 mm
  • Ширина: 300 mm
  • Висина: 249 mm
  • Тежина: 15 kg
  • Коеф. на топлинска спроводливост: 0,138 λ (W/mK)
  • Јакост на притисок: 10 N/mm²

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!

Продажба