Porotherm 25 Thermo

Porotherm 25 Thermo е керамички блок, наменет за неносечки ѕидови со дебелина на ѕидот од 25 cm. Со подобрената рецептура на производот, намалената волуметриска тежина и новиот дизајн, зголемени се и термоизолациските карактеристики на глинениот блок за ѕидање.
  • Дебелина: 250 mm
  • Должина: 375 mm
  • Ширина: 250 mm
  • Висина: 238 mm
  • Тежина: 14,30 kg
  • Шумоизолация: 44 dB
  • Јакост на притисок: 10 N/mm²

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!

Продажба