Porotherm 25 Profi

Брусени тули за енергерски ефикасна, прецизна и брза градба. Поради прецизното брусење и специјалното лепило имаат докажано голема отпорност на сеизмичките сили. Како врзивно средство се користи Dryfix.Extra лепилото.
  • Дебелина: 250 mm
  • Должина: 375 mm
  • Ширина: 250 mm
  • Висина: 249 mm
  • Тежина: 17,40 kg
  • Коеф. на топлинска спроводливост: 0,145 λ (W/mK)
  • Јакост на притисок: 10 N/mm²

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!

Продажба