Porotherm 25 Light Plus

Porotherm 25 Light Plus се најновата генерација на керамички блокови кои се произведуваат со користење на сосема нова технологија на производство. Имаат помала волуменска тежина и нова специфична решетка со што се подобруваат техничките карактеристики и се зголемува квалитетот на тулите Porotherm.
  • Дебелина: 250 mm
  • Должина: 375 mm
  • Ширина: 250 mm
  • Висина: 238 mm
  • Тежина: 13,10 kg
  • Шумоизолация: 43 dB
  • Јакост на притисок: 10 N/mm²

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!

Продажба