Porotherm 25 AKU

SPECIAL систем за градење идеален за звучна изолација помеѓу два стана или кон скалишен простор. Едноставна градба со класичен малтер. Одлично решение за акумулација на топлина која е посебно важна во преодните периоди.
  • Дебелина: 250 mm
  • Должина: 375 mm
  • Ширина: 250 mm
  • Висина: 238 mm
  • Тежина: 20,40 kg
  • Коеф. на топлинска спроводливост: 0,260 λ (W/mK)
  • Јакост на притисок: 20 N/mm²

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!

Продажба