Porotherm TM

Porotherm ТМ е специјален зидарски раствор на Wienerberger развиен за еднослојни ѕидови од тули со големи термоизолациони својства. Сувата смеса содржи перлит и има исклучително низок коефициент на топлинска спроводливост.

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!

Продажба