Porotherm Dryfix.extra

Ѕидарското лепило Dryfix обезбедува чисто и сигурно поставување на рамно брусените блокови, како и брз процес на градење. Повеќе не е потребен никаков малтер. Дополнителна предност е што блоковите можат да се поставуваат и на температури под нулата.

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!

Продажба