Veneton 11 природна боја

Со ќерамидата Veneton 11 (Венера) добивате медитеранска елеганција на покривот.
Veneton 11 (Венера) е ќерамида со голем формат и со својот изглед потсетува на најстариот облик на покриви. Брзо и едноставно се монтира, а нејзиниот висок квалитет и специјална форма ги задоволува и најприбирливите клиенти.
  • Димензии: 29.3 х 48.5 cm
  • Парчиња во м2: 11.3-11.9 парчиња
  • Покривна ширина: 23 cm
  • Покривна должина: 36.5-38.5 cm
  • Тежина по парче: 3,95 kg
  • Минимален нагиб на покрив со подконструкција: 10°
  • Покривна ширина: 23 cm
  • Парчиња во палета: 240 парчиња

Продажба