Заштитна решетка за птици 5 m (PVC)

За спречување од влез на птици и вентилација на потпокривниот простор. Заштитната решетка за птици е достапна во црвена, кафеава и црна боја.

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!

Продажба