Закопчувалка за сечени ќерамиди 10-13 mm

Заштитата на покривот од лошите временски услови се постигнува со сигурно прицвртување на сечените ќерамиди со закопчувалки кои во зависност од изборот на ќерамида го прицврстуваат горниот, долниот или средниот дел на ќерамидата.

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!

Продажба