Вентилaциона лента за било/гребен 5 m (алуминиум)

Вентилационите канали овозможуваат проток на воздух од стреата до гребенот што е неопходно за сушење на покривот и температурна постојаност. Вентилационата лента за било/гренен е достапна во различни димензии (280 mm и 320 mm) и во црна, црвена и кафеава боја.

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!

Продажба