Снегобран Traditon 12

Металните снегобрани Tondach се трајно и безбедно решение против неконтролирано лизгање на снежната покривка. Tondach снегобраните хармонично се вклопуваат со визуелниот изглед на покривот.

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!

Продажба