Паропропусна фолија FOL-S (75 m2), 145 g/m2

Покривните фолии на Tondach се совршено решение за секундарниот покрив. Добро изведената подконструкција на покривот ги намалува трошоците за енергија, го зголемува квалитетот, издржливоста и вредноста на објектот.

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!

Продажба