Паропропусна фолија FOL-К (75 m2), 145 g/m2

Паропропустлива а водонепропустлива фолија. 140 g/m2, Sd вредност: ~0,045 m, 1 ролна 50 x 1,50 = 75 m2

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!