Оддушник сет

Оддушник сетот содржи глинена капа, ќерамида, цевка, ребрасто црево и манжетна. Со ова системско решение на Tondach се овозможува вентилација на објектот.

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!

Продажба