Renoton 12 завршна лева ќерамида

Завршната ќерамида странично го затвора покривот, ја штити фасадата и подпокривната конструкција од навлегување на вода, снег, град, инсекти и птици.

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!

Продажба