Traditon 9 вентилациона ќерамида

Вентилационите ќерамиди се вградуваат во пределот околу билото и служат за вентилирање на покривната површина.

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!