Држач за летва

За фиксирање на летви на гребенот и за подесување на висината на летвата. Држачот за летва е достапен во големина од 30mm и 50mm.

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!

Продажба