Опшивка за оџак и ѕид 5m (алуминиум)

Опшивката е целосно самолеплива и се аплицира на критичните места околу областа на оџакот и ѕидот за да обезбеди максимална безбедност. Поради својата растегливост опшивката може да се прицврсти на ќерамидите без разлика на кој дел од покривот имаа соодветен отвор и независно од неговиот наклон. Опшивката за оџак и ѕид е достапна во црвена, црна и кафеава боја.

Референци

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!

Продажба