Закопчувалка за сечени ќерамиди 10-13 mm

Заштитата на покривот од лошите временски услови се постигнува со сигурно прицвртување на сечените ќерамиди со закопчувалки кои во зависност од изборот на ќерамида го прицврстуваат горниот, долниот или средниот дел на ќерамидата.

Референтни објекти

email, chat and telephone symbols

Пријава за Newsletter

Пријавете сѐ за нашиот Newsletter и бидете во тек со сите новитети од светот на Винербергер. 📩

Продажба