Traditon 9 вентилациона ќерамида

Вентилационите ќерамиди се вградуваат во пределот околу билото и служат за вентилирање на покривната површина.

Референтни објекти

email, chat and telephone symbols

Пријава за Newsletter

Пријавете сѐ за нашиот Newsletter и бидете во тек со сите новитети од светот на Винербергер. 📩

Продажба