Паропропусна фолија FOL-К (75 m2), 145 g/m2

Паропропусна фолија со интегрирана самолеплива лента и отпорност на топлина до + 80 ° С. Покривните фолии на Tondach се совршено решение за секундарниот покрив. Добро изведената подконструкција на покривот ги намалува трошоците за енергија, го зголемува квалитетот, издржливоста и вредноста на објектот.

Референтни објекти

email, chat and telephone symbols

Пријава за Newsletter

Пријавете сѐ за нашиот Newsletter и бидете во тек со сите новитети од светот на Винербергер. 📩

Продажба