Држач за летва

За фиксирање на летви на гребенот и за подесување на висината на летвата. Држачот за летва е достапен во големина од 30mm и 50mm.

Референтни објекти

email, chat and telephone symbols

Пријава за Newsletter

Пријавете сѐ за нашиот Newsletter и бидете во тек со сите новитети од светот на Винербергер. 📩

Продажба