Држач за капак

Важен елемент за безбедно прицврстување на капаците еден кон друг и кон билната летва. Држачот за фалцован капак е достапен во црвена, црна и кафеава боја.

Референтни објекти

email, chat and telephone symbols

Пријава за Newsletter

Пријавете сѐ за нашиот Newsletter и бидете во тек со сите новитети од светот на Винербергер. 📩

Продажба