Continental 12 завршна лева ќерамида

Завршната ќерамида странично го затвора покривот, ја штити фасадата и подпокривната конструкција од навлегување на вода, снег, град, инсекти и птици.

Референтни објекти

email, chat and telephone symbols

Пријава за Newsletter

Пријавете сѐ за нашиот Newsletter и бидете во тек со сите новитети од светот на Винербергер. 📩

Продажба