Фалцован капак

Со цел да се постигне поголема безбедност и издржливост како и хармоничен и технички исправен покрив, потребно е да се постават соодветни керамички додатоци кои нудат совршена заштита од невреме.

Референтни објекти

email, chat and telephone symbols

Пријава за Newsletter

Пријавете сѐ за нашиот Newsletter и бидете во тек со сите новитети од светот на Винербергер. 📩

Продажба