Сунгераста лента за покрив 75мм

За долготрајна функционалност и убавина на вашиот покрив, Tondach нуди решенија за ували кои овозможуваат совршено затворање на просторот со соодветна вентилација.

Референтни објекти

email, chat and telephone symbols

Пријава за Newsletter

Пријавете сѐ за нашиот Newsletter и бидете во тек со сите новитети од светот на Винербергер. 📩

Продажба