SemDrain A15 100x50, електрогалванизиран челик, серија „Направи сам“

Одводен канал Semdrain од серијата „Направи сам“, соодветен за пешачки и велосипедски зони. Направен од чист РР (полипропилен) со максимална цврстина, издржливост и исечен за оптимален хидраулички капацитет. Малата тежина му овозможува лесна монтажа, а претходно оформените празнини за четири видови цевки за истекување му овозможуваат совршено сврзување на одводниот канал за останатиот систем за дренажа.

Број на продукт Светол отвор Ш х В Работни димензии Ш1 х В1 Должина Класа на оптоварување Тежина Количина во палета Тежина во палета
Број на продукт
668110193
Светол отвор Ш х В
10 x 5 cm
Работни димензии Ш1 х В1
125x67 mm
Должина
100 cm
Класа на оптоварување
A15
Тежина
2 кг/парч
Количина во палета
136 Парчиња
Тежина во палета
272 кг/палет
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!