SemDrain A15 100x100, електрогалванизиран челик, серија „Направи сам“

Одводен канал Semdrain од серијата „Направи сам“, соодветен за пешачки и велосипедски зони. Направен од чист РР (полипропилен) со максимална цврстина, издржливост и исечен за оптимален хидраулички капацитет. Малата тежина му овозможува лесна монтажа, а претходно оформените празнини за четири видови цевки за истекување му овозможуваат совршено сврзување на одводниот канал за останатиот систем за дренажа.

Број на продукт Светол отвор Ш х В Работни димензии Ш1 х В1 Должина Класа на оптоварување Тежина Количина во палета Тежина во палета
Број на продукт
668110194
Светол отвор Ш х В
10 x 10 cm
Работни димензии Ш1 х В1
125x117 mm
Должина
100 cm
Класа на оптоварување
A15
Тежина
2,40 кг/парч
Количина во палета
80 Парчиња
Тежина во палета
192 кг/палет

Референци

Od ideje do realizacije

Од идеја до реализација

Wienerberger техничка поддршка

Можеме да ви помогнеме во реализација на вашите желби!

  • Бесплатно советување во избор на материјалот
  • Бесплатно советување во градба со нашите системи
  • Бесплатни обуки на терен (на барање)
  • Бесплатна пресметка на потребната количина за вашиот проект

Контактирајте нѐ директно:

email, chat and telephone symbols

Пријава за Newsletter

Пријавете сѐ за нашиот Newsletter и бидете во тек со сите новитети од светот на Винербергер. 📩

Продажба