Приклучок ø90

Со помош на приклучокот, односно адаптерот за вертикална врска, се дава можност за вертикално истекување од цевки со ? 90 или ?100 кон цевки со ? 110, кои се најчесто користени при градење на канализации за одвод на дождовна вода.

Број на продукт Работни димензии Ш1 х В1 Клас натоварване
Број на продукт
668110212
Работни димензии Ш1 х В1
Клас натоварване
B125, C250
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!