Ревизиска шахта B125, PAGF

Со тело од РР (полипропилен) и PAGF решетка, ревизиската шахта се користи за собирање нечистотии и песок од патеки и од други површини, обезбедувајќи лесна достапност за непречено чистење. Погодна е за зони подложни на оптоварување од лесни моторни возила, како и за зони по кои повремено минуваат тешки товарни возила.

Број на продукт Светол отвор Ш х В Работни димензии Ш1 х В1 Должина Класа на оптоварување Тежина Количина во палета Тежина во палета
Број на продукт
668110200
Светол отвор Ш х В
10 x 40 cm
Работни димензии Ш1 х В1
150x430 mm
Должина
50 cm
Класа на оптоварување
B125
Тежина
4,80 кг/парч
Количина во палета
48 Парчиња
Тежина во палета
172,80 кг/палет
Hand typing on tablet computer lying on blueprint

Пријава за Newsletter

Бидете секогаш во тек! Пријавете се за нашиот билтен затоа што ви ги испраќаме само најважните информации од светот на Винербергер 📩

Продажба