Четиринасочен конектор A15, 100x50 mm, серија „Направи сам“

Четиринасочниот конектор од серијата „Направи сам“ се користи за постигнување премин меѓу одводните канали при промена на насоката. Благодарение на интегрираните празнини за отвори, образувањето на врски Х;L;Т се воспоставува бргу, лесно и без проблеми.

Број на продукт Работни димензии Ш1 х В1 Клас натоварване
Број на продукт
668110214
Работни димензии Ш1 х В1
125x67 mm
Клас натоварване
A15
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!