Приклучок, серија „Направи сам“

Со помош на приклучокот, односно адаптерот за вертикална врска, се дава можност за вертикално истекување од цевки со ? 90 или ?100 кон цевки со ? 110, кои се најчесто користени при градење на канализации за одвод на дождовна вода.

Број на продукт Работни димензии Ш1 х В1 Клас натоварване
Број на продукт
668110205
Работни димензии Ш1 х В1
Клас натоварване
A15
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions за iOS
Мобилна апликација Garden Visions за Android
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!